tiistai 21. lokakuuta 2014

Shoppailua, ruokaa ja jäähyväiset!

Tänään veimme syyslomalaiset vielä shoppailemaan Malagan Plaza Mayorin ostoskeskukseen. Itsekin intouduin ostamaan aivan ihanan tekonahkahameen. Se vaan istui täydellisesti ja on todella monikäyttöinen. Tosin kuumimmilla kesäkeleillä täällä sitä ei voi käyttää, eikä ihan nyt heti huomennakaan, kun on luvattu +29 astetta lämmintä.
Mutta talvihameeksi se toimii todella hyvin! Se on kapea polvimittainen ja sen kanssa menee saappaat, nilkkurit, korkkarit, neuleet ja topit. Se sopii kaiken kanssa, juhlaan ja arkeen!

Vieraatkin saivat ostokset tehtyä ja shoppailun jälkeen suuntasimme syömään lounasta. Itse tilasin merianturaa ja kyllä oli kalalla kokoa! Isoin meriantura mitä olen tähän mennessä saanut. Ja se oli hyvää! Mielestäni hintakin oli ihan kohdallaan annoksellani, sillä se maksoi 7,95 euroa ja oli todella reilu annos.
10-vuotias vieraamme tilasi kanaa ja sai useamman kananrinnan ranskalaisilla (isoannos) hintaan 5,95e. Ulkona syöminen on täällä edullista, kunhan ei syö turistikeskittymissä, vaan menee ennemmin paikallisten perheiden suosimiin paikkoihin.

Ravintola, jossa söimme tuossa meidän kylällä, on ollut siinä 80-luvulta saakka ja se oli alkujaan duunarien suosima lounasravintola. Ruoka ja palvelu on siellä hyvää ja ruuat ovat edullisia. 10 euron hintaan siellä voi syödä menun, joka sisältää alku-, pää- ja jälkiruuan sekä puoli pulloa viiniä ruokajuomana. Menussa voi valita muutamasta alku- ja pääruuasta mieleisensä. Ei paha hinta ollenkaan!

Tänään illalla viemme syyslomalaiset lentokentälle ja he matkaavat takaisin kotisuomeen. Luulenpa, että me vietämme seuraavat päivät hiljaiseloa ja lepäilemme. Me olemme olleet 10 päivää enemmän tai vähemmän koko ajan menossa, että on mukava ottaa muutama päivä rauhallisesti.
Vieraiden kanssa oli kyllä tosi kivaa ja hauskaa!

Loppuviikosta lauantaina tuolla venerannassa järjestetään illalla ilmaiskonsertti, jossa suosittu espanjalainen bändi esiintyy. Se on virallisesti kesäkauden lopettajaiset, sillä kellot siirretään viikonloppuna talviaikaan myös täällä. Luulenpa, että mekin menemme nauttimaan konsertista.
1 kommentti:

  1. Espanjassa on ihanaa, kun voi syödä ulkona tuhlaamatta siihen lystiin kuukauden palkkaa! Saiskos siitä hameesta kuvaa päällä tai itsekseen; kuulosti tosi kivalta löydöltä!

    VastaaPoista