tiistai 14. lokakuuta 2014

Selwo Aventura - eläimellinen päivä

Tänään aamusta suuntasimme vieraiksi tulleiden tyttöjen kanssa Selwo Aventura eläinpuistoon Esteponaan. Esteponaan ajaa Malagasta noin tunnissa.

Selwo Aventura on siitä kiva eläinpuisto, että eläimet ovat isoissa luonnonmukaisemmissa tiloissa. Siellä on minimaalisesti häkkejä. Lisäksi puistossa pääsee lähes kosketuksiin eläinten kanssa, sillä esimerkiksi pienet kengurut, linnut ja lemurit (jonkinlainen kissamaki) olivat tilassa, jossa ihmisiä ei erota eläimistä mikään häkki. Siellä voi tallustella eläinten kanssa samassa tilassa.

Alueella on myös vuohiaitaus, jonne saa mennä silittelemään vuohia. Se oli 10-vuotiaan vieraamme mielestä parasta koko puistossa. Siellä oli pieniä vuohia ja ne tulivat rapsuteltavaksi ja puskivat jalkaa hellästi.

Jos tulee eteläiseen Espanjaan lapsien kanssa, niin suosittelen käymään tässä puistossa. Se on suuri, monipuolinen ja kaunis. Sinne kannattaa laittaa hyvät kengät, sillä jos käy koko puiston läpi, niin kävelyä tulee varmaan viisi kilometriä. Jos ei jaksa kävellä, niin 15 euron lisämaksusta saa kuljetuksen autolla puiston ympäri. Me kävelimme ja tytötkin jaksoivat hyvin.
2 kommenttia:

 1. On tosiaan erilaisen näköinen eläinpuisto! Ihanat noi riippusillat! Oliko kallistakin lystiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnat riippuu siitä, että ostaako netistä vai paikan päältä. Ja sitten se riippuu siitäkin, että ostaako tälle päivälle vai viikon päähän sen lipun. Täällä monissa paikoissa on jaossa myös alekuponkeja tuonne, jolla saa jopa viiden euron alen pääsylipusta. Näitä alekuponkeja löytyi myös mm. meidän lähi Lidlistä.
   Tässä linkki hintoihin http://www.selwo.es/en/prices

   Poista