maanantai 20. lokakuuta 2014

Maisemia maailman huipulla

Tehtiin retki El Chorroon tänään. Käytiin ihailemassa vuoren huipulla maisemia. Se paikka on todellakin, kuin olisi maailman huipulla. Sieltä näkyy satojen kilometrien päähän. Jylhää vuoristoa!

Meillä oli erityisen hyvä onni tällä kertaa, sillä pääsimme ihailemaan kuuden suuren kotkan leijumista vuoren päällä. Ikäänkuin ne olisivat tulleet katsomaan meitä. Ne ilmestyivät kuin tyhjästä ja jäivät kaartelemaan yllemme. Upeita olentoja!

Kun laskeuduimme vuorelta, menimme järville. Tosin minä itse olin ainoa joka uskaltautui uimaan. Vesi oli mukavan virkistävää, mutta ei ollenkaan liian kylmää.

Kävimme vielä jäätelöllä ja juomassa kahvit järven toisella puolella. Oli oikein mukavan kesäinen päivä taas ja aivan mahtavaa ulkoilla.

Huomenna meidän pitäisi viedä tytöt vielä ostoksille ennenkuin lentävät yöllä sitten kotiin Suomeen.
Onneksi ovat saaneet valoa ja lämpöä, jotta jaksavat sitten Suomen pimeää vuodenaikaa ehkä vähän paremmin. Täällä sitä tosiaan tuntuu, kuin aika ei kuluisi. Täällä unohtaa sen, mikä vuodenaika on menossa, sillä yli puolet vuodesta on täyttä kesää. Suomessa on kuulemma ollut jo pakkasia, hieman lumisateitakin. Meille on luvattu tälle viikolle jopa 29 astetta lämmintä. Minulle kyllä kelpaa!


2 kommenttia:

  1. Kauniita maisemia jälleen kerran! Upeita nuo kotkat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kotkat on kyllä upeita! Oltiin onnekkaita kun nähtiin niin monta

      Poista