torstai 9. lokakuuta 2014

Aurinkoisia syyspäiviä kirjojen kanssa

Kesä todellakin tuli takaisin. Tässä on nyt saatu nauttia usean päivän ajan lämpimästä aurinkoisesta kelistä. Eilen vietin aamupäivän auringossa loikoillen ja kirjaa lukien. Luen tällä hetkellä kirjaa nimeltään Kirjavaras, joka kertoo eräästä nuoresta tytöstä Natsi-Saksassa. Kirja on kirjoitettu niin, että Kuolema kertoo sitä tarinaa. Tähän mennessä se on vaikuttanut oikein hyvältä.

Minulla on paljon kirjoja ja niitä tuli tosiaan iso laatikollinen mukanani tänne Espanjaan. Olen viiden kuukauden aikana kerennyt lukemaan jo aika monta kirjaa. Luen joka päivä.
On ihanaa löytää joku todella mielenkiintoinen, mukaansa tempaava kirja ja uppoutua siihen.
Tykkään tosi paljon dekkareista, mutta luen myös kaikkea muutakin. Ruotsalaiset Lars Kepler, Åsa Larsson, Camilla Läckberg ja vastaavat ovat mielestäni tosi hyviä. Espanjalaisista Ildefonso Falcones ja Carlos Ruiz Zafon ovat ihan lemppareitani! Paolo Coelho on kestosuosikkini! Ken Follett on hyvä.. Monia monia hyviä!

Eilen illalla kävimme kävelemässä venerannassa eli Puerto Marinassa. Käyskentelimme ja nautimme ilta-auringosta. On todella miellyttävää, kun pahimmat turistimassat ovat poissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti