sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Anna koti koiralle

Malagan koiratarhalla on tänään avoimet ovet. Veimme sinne 40 kiloa ruokaa lahjoituksena ja lisäksi meillä oli pieniä herkkupaloja mukana.

Tarhalla oli noin 500 koiraa odottamassa oman kodin löytymistä. Koirat olivat pääasiassa todella kauniita ja moni niistä painautui häkkiä vasten ottamaan vastaan hellyydenosoituksia.

Tarhalla oli etenkin paljon staffi ja pitbullsekoituksia ja ihan puhdasrotuisiakin. Hirvittävän hellyyttäviä otuksia. Namit meni hyvin kaupaksi.

Jos meillä ei olisi isoa koiraa, joka ei oikein siedä muita koiria, niin olisin ottanut jonkun matkaani. Jami voisi tulla tytön kanssa toimeen, mutta nyt ei ole oikea aika ottaa toista koiraa.
Jonain päivänä kyllä tulee koiran otto ajankohtaiseksi ja sitten adoptoimme.

Jos olet harkitsemassa eläimen hankkimista, niin adoptoi. Ei ole ihanampaa, kuin antaa koti ja rakkautta sitä tarvitsevalle pienelle karvakorvalle. Ja harkitse eläimen ottaminen aina tarkasti. Se ei ole esine, jonka voi heittää pois jos ei enää kiinnosta.

Googleta itsesi Espanjan koirat sivulle jos olet kiinnostunut adoptiosta. Toki koiran voi adoptoida myös Suomesta tai vaikka Virosta mistä Jaminkin haimme. Jos et voi adoptoida, niin aina voi myös tehdä lahjoituksen tai ryhtyä vapaaehtoisauttajaksi.

Ja unohtamatta kissoja! Tarhalla oli myös paljon mainioita veikeitä kissoja, jotka kovasti halusivat rapsutuksia. Suloisia pikkuisia.

4 kommenttia:

 1. Meidän Vinski on adoptoitu Kanarialla koiratarhalta. Koiria voi auttaa myös ryhtymällä lentokummiksi, eli ottamalla Suomeen matkaavan koiran lentolipullensa. Siitä ei tarvitse lentokummin maksaa, vaan olla koiran nimellinen "matkakumppani", koska koira ei voi lentää yksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Lentokummina voi myös auttaa! Siihen voi ryhtyä kuka tahansa.
   Hienoa että Vinski on saanut teiltä kodin :)

   Poista
 2. Aika paljon noita koiratarjokkaita yhteen kaupunkiin. Ovatkohan ne paikallisten hylkäämiä vai "osa-aika-espanjalaisten", jotka hylkäävät koiran palatessaan kotimaahan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja tässä on vasta yksi tarha. Eteläisessä Espanjassa hylätään koiria valtavat määrät. On osa varmaan osa-aikaisesti asuvien koiria, mutta valitettavasti espanjalaiset harrastaa sitä valtavasti.. Otetaan koira pentuna ja sitten kun se kasvaa niin ei olekkaan kiva. Paljon heitetään pentuja roskiksiin tai hylätään puuhun sidottuna.

   Poista