Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 4. syyskuuta 2014

Toisinaan sitä vaan haluaa paljon lihaa

Kävimme tänään silmälasiliikkeessä Fuengirolassa. Siellä on tarjouksia ja kiinnostuin itse tarjouksesta, jossa saa lasit + aurinkolasit omilla vahvuuksilla + näöntarkastuksen 89 eurolla. Itselläni on hyvä kaukonäkö, mutta lukemiseen ja tietokoneella työskentelyyn tarvitsen ns. lukulasit. Täällä tulee luettua paljon myös ulkona kirkkaassa valossa, joten aurinkolasit vahvuuksilla olisi myös hyvä juttu.

Sain sovittua näöntarkastuksen huomiseksi aamuksi. Sitten pääsen valkkaamaan pokiakin. Näöntarkastus on tehty minulle viimeksi nelisen vuotta sitten, joten ihan hyvä samalla tarkastaa onko muutoksia tapahtunut. Onhan minulla nuo nykyisetkin lasit, mutta kaipaisin hieman erilaisia pokia.

Silmälasiliikkeen jälkeen menimme lounastamaan Ponchosiin, argentiinalaiseen pihviravintolaan. Siellä on uskomattoman mureat ja mehevät pihvit. Tuovat lihat suoraan Argentiinasta. Ovat Angushärän lihaa. Siellä syöminen ei ole koskaan tuottanut pettymystä. Olenkin sitä mieltä, että en ole mistään muualta saanut koskaan niin hyvää pihviä kuin sieltä. Hinnat ovat siellä ihan Suomen tasoa, joten mitenkään edullinen paikka se ei ole, mutta on kyllä sen arvoista.
Siellä voi rakentaa annoksen oman makunsa mukaan.
Valitset pihvin (pihvin koon saa myös valita), sitten valitsen minkälaiset perunat haluat. Jos haluat, niin voit valita eri kastikkeista kastikkeen, lisäkkeet jne..

Itse söin sisäfilettä listalta, miekkonen taas otti päiväsaikaan tarjoiltavan menun (jossa saa 17 eurolla valita alkuruuan, pääruuan ja jälkiruuan muutamista vaihtoehdoista).
Ainoa miinus, että tälläisinä 36 asteen päivinä siellä on tosi kuuma syödä. He eivät oikein pidä ilmastointia päällä, ainakaan päiväsaikaan.
Muuten hyvä paikka syödä. Ruoka on hyvää aina, palvelu on ystävällistä aina!

Jos siis hengailet Fuengirolassa ja mielesi tekee hyvää pihviä, niin mene Ponchosiin. Se on lähellä rantaa ja Xanit lääkäriasemaa. Löytyy netistä kun googlettaa. Niin ja on se Ponchos saanut tripadvisoriltakin neljä ja puoli tähteä viidestä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti