sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Sunnuntain puuhastelua

Yöllä oli melko mehevä ukkonen. Tuli nukuttua huonosti sen takia. Tänään aamulla ripotteli vähän vettä, mutta ilma kyllä selkeni siitä.

Aamupäivästä istutettiin vähän kukkasipuleita maahan. Hyasintteja ja tulppaaneita. Toivottavasti kukoistavat kauniisti keväällä sitten. Rakastan Hyasinttien tuoksua. Toivottavasti meille kasvaa kaikkia värejä, sillä tuossa pussissa piti olla kaikkia värejä.

Muutenkin sain jotain aikaiseksi, sillä imuroin ja pesin pyykkiä. En ole kovin innokas siivoaja, joten se on aina hieno juttu jos jotain sellaista saa aikaiseksi..

Kävimme sunnuntailounaalla tuolla kylällä. Se on sellainen perheravintola, jota käsittääkseni pyörittää perhe. Siellä on hyvää ruokaa. Sain erinomaista Rosadaa (kalaa). Täällä Espanjassa kannattaa varautua pitämään mukanaan käteistä, sillä monet paikat eivät hyväksy korttia maksuvälineenä. Esimerkiksi meidän alueella taksit ottavat vain käteistä ja myös useat ravintolat. Suomessa kun on tottunut melko pitkälti käyttämään vain maksukortteja.
Tänään miekkonen sankarillisesti kirmasti ravintolasta automaatille rahan nostoon, kun selvisi, että kortilla ei pitkälle pötkitä.

Täällä myöskään kaikkien pankkien korteilla ei saa rahaa kaikista automaateista.

Huomenna alkaa taas uusi viikko ja jos säät sallii, niin jatkamme retkeilyä ensi viikolla. 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti