sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Puistossa käyskentelyä

Tänään sunnuntaina kävimme Selwo Marina puistossa. Meillä on vuosikortit, jotka sallii meidän käydä rajattomasti vuoden aikana, niin Selwo Marinassa, Esteponan Selwo eläinpuistossa ja tuossa meidän vuorella. Vuosikortti kustantaa sellaiset viitisen kymppiä per naama ja sillä saa vuoden aikana käydä, niin paljon kuin haluaa.

Kävimme katsomassa pingviineitä ja flamingoja. Sen jälkeen pyörähdimme viereisessä Parque la Palomassa, eli Paloma puistossa. Se on viehättävä suuri puisto, jossa on paljon istutuksia, kukkia, kaktuksia, vapaana tallustelevia kanoja, pupuja, riikinkukkoja..
Siellä espanjalaiset viettää viikonloppuisin aikaa perheen kanssa ja pitävät pikkuisia piknikkejä.

Nyt siellä ei ollut paljoa kukkivia kasveja, mutta keväällä puisto on todella viehättävä. Silloin kaikki kukkii. Tosin muistan parin vuoden takaa joulukuulta, kun joulutähdet kukkivat. Ne olivat todella kauniita. En tiennytkään, että joulutähdet kasvavat ihan isoiksi puiksi.

Paloma puistosta löytyy useita kahviloita, lasten leikkipaikkoja ja lampi vesilintuineen. Siellä on myös ihan oma alueensa kaktuksille, jossa on valtava määrä erilaisia kaktuksia. Käymisen arvoinen paikka ehdottomasti!

Nyt täytyy alkaa pakkailemaan huomista Portugalin reissua varten. Lähdemme aikaisin aamulla ajelemaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti