sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Kahvia ja Churroa kiitos!

Kävimme aamupäivästä vilkaisemassa tuossa kylällä artesaanimarkkinoita. Täällä säännöllisesti käsityöläiset järjestää markkinoita, joissa kaupittelevat omia töitään. Pääasiassa myyvät koruja, vaatteita, laukkuja ja sen sellaista. Olen jo muutaman kuukauden kuluessa ostanut vastaavanlaisilta markkinoilta rannekorun, riipuksen ja korvakorut. Tällä kertaa hillitsin itseni, vaikkakin siellä olisi ollut oikein nättejä koruja ja esineitä kaupan.

Kävimme myös kylän churrobaarissa kahvilla ja churrolla. Minä en syö viljaa enää, joten jouduin katselemaan vierestä, kun miekkonen nautiskeli meheviä churroja kahvin kera. Kyseisen baarin churrot ovat erinomaisia, muistan parin vuoden takaa. Churrohan on kuin pötkylämäinen munkki, mutta ei niin sokerinen.
Kaksi maitokahvia ja neljä churropötköä kustantaa yhteensä 4 euroa. Melko kohtuullisen hintaista. Churrobaari on aina täynnä väkeä. Aina. Se on hyvin suosittu!

Meillä on nyt grilli päällä. Grillaamme porsasta ja erittäin hyviä chorizomakkaroita. Espanjan raakamakkarat ovat erinomaisia! Ne ovat tuhat kertaa maukkaampia, kuin suomalaiset jauhomakkarat. Itse pidän punaisista chorizoista, mutta täällä on monia muitakin erittäin hyviä makkaroita.

Lihan lisäksi syödään uunissa paahdettuja kasviksia. Ne ovat niin hyviä!

Kesä jatkuu meillä edelleen. Mittari näyttää reilua kolmea kymmentä astetta. Syksy alkaa kuitenkin hiipiä tännekkin. Sen huomaa siinä, että pimeä tulee nykyään jo kello yhdeksältä illalla. Aurinko alkaa kahdeksan jälkeen vajota ja yhdeksältä on jo pimeää.
Iltaisin kun joogaan tuossa yläterassilla, niin valo on erilainen, kuin aiemmin kesällä ja kuumuuskin väistyy hieman aiemmin illalla.

4 kommenttia:

 1. Etsiskelin uusia blogeja lukulistalleni ja eksyin tänne. Ihania kuvia ja kivoja kirjoituksia! Nälissäni tässä kuolaan churrojen perään, nehän näyttääkin ihan "oikeilta" (lue: samanlaisilta kuin Kanarialla), eikä tylsiltä mantereen churroilta! Jäänpä seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi! Kiva tietää, että blogillani on ainakin yksi lukija. Onko Kanarian saarten ja mantereen churrot eri näköisiä? Mielenkiintoista!

   Poista
  2. Tässä kuvassa näkyy molemmat. Me mutustetaan noita päälimmäisiä ja mantereella yleensä on noita kaposempia. http://piamadridista.files.wordpress.com/2012/10/p1040084.jpg

   Poista
  3. Okei, wau, en tiennytkään, että niissä on eroa :) Täällä meillä on näkynyt vaan noita paksumpia pötkylöitä :) Kanarialla ei ole tullut käytyä vielä, mutta olisi kiva päästä käymään! Nyt syksyksi tosin on haaveissa piipahtaa pariksi päiväksi niin Sevillassa, kuin Barcelonassakin.

   Poista