sunnuntai 3. elokuuta 2014

Sunnuntai on paellapäivä!

Tänään heräsimme kukon laulun aikaan kello seitsemältä. Täällä yöt ovat aina pimeitä ja aurinko nousee tähän aikaan vuodesta n. klo 7:25 aamulla. Hurautimme autolla tuohon Malagan kupeeseen rannalle koiran kanssa. Lenkitimme koiran siellä ja nautimme erittäin kauniista auringon noususta. Nousevassa ja laskevassa auringossa on jotain maagista. Silloin valo on niin erilainen ja kaikki näyttää erilaiselta.
Koira oli innoissaan uusista hajuista ja maisemasta. Koiriahan ei saisi täällä viedä rannoille kesällä, mutta moni kyllä vie. Siitä voi saada sakot, jos poliisi näkee. Me korjaamme aina koiran jätökset pois, joten päätimme piipahtaa rannalla, kun ei siellä ollut juuri ketään muita.

Iltapäivällä menimme miekkosen kanssa lounastamaan tuonne kylälle, kun huomasimme ettei meillä ole ruokaa täksi päiväksi. Täällä ei yleensä kaupat ole auki sunnuntaisin, mutta nyt heinä-elokuussa Lidl on päättänyt pitää ovensa auki sunnuntaisin. Turisteja on niin paljon ja kauppa kannattaa.
Andalucian tiet ovat olleet tänä viikonloppuna tukossa. Ennätysmäärä turisteja on saapunut tänne rannikolle. Ihan espanjalaisia suurin osa. Tulevat sisämaasta tänne rannikolle lomailemaan.

Niin, kävimme lounaalla tuolla kylällä. Sieltä saa oivaa paellaa kuusi euroa lautasellinen. Sunnuntai on täällä ns. paellapäivä.

Huomenna olisi tarkoitus mennä rannalle nauttimaan kesäpäivästä. Ihan tarkoituksella välttelemme rannalle menoa viikonloppuisin. Siellä on niin paljon väkeä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti