maanantai 18. elokuuta 2014

Malaga Feria 2014

Tänään kävimme Malaga Ferioilla. Juhlat kestää viikon ja päivisin tapahtuma on keskittynyt Malagan vanhaan kaupunkiin. Illalla juhlinta jatkuu Feria-alueella keskustan ulkopuolella.
Väkeä oli tolkuttoman paljon liikkeellä. Kaupunki oli pullollaan ihmisiä! Musiikki soi lujaa ja useita katubändejä soitti siellä täällä. Ihmiset tanssivat kaduilla.

Myytävänä oli paljon ruokaa ja juomaa ja naisille viuhkoja ja kukkakoristeita hiuksiin. Minäkin intouduin ostamaan viuhkan ja hiuskoristeen. Viuhka olikin tarpeen, sillä kuumuus oli paikoin melkoinen. Ostin myös käsityöläisiltä rannekorun.

Kävimme kahvilla ja myöhemmin söimme paellaa. Paella oli nelisen euroa annos ja sillä lähti nälkä.
Jälleen naiset olivat pukeutuneet perinteisiin juhla-asuihin. Ihan vanhemmat rouvatkin olivat pynttäytyneet upeisiin asuihin.

Espanjalaisissa juhlissa on aina valtava meteli ja pikkaisen kaaosta, mutta se on toisaalta virkistävää ja mukavaa kokea. Paikka jossa söimme paellaa ylitti varmaan turvallisen desibelin rajan. Espanjalaiset ovat kiihkeitä keskustelijoita. He suorastaan huutavat! Ei ihme, että minäkin sovin tänne niin hyvin. Kun en oikein osaa keskustella hissukseen.

Tässä kuvia Malagan päiväferioilta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti