perjantai 8. elokuuta 2014

Keskiviikon flamenco

Toissa päivänä keskiviikkona menimme syömään illallista Benalmadena Puebloon ja sieltä suuntasimme Flamencoa katsomaan. Pueblossa oli kaksi päivää kestävät festarit, joissa soitettiin flamecomusiikkia ja tanssia.
Me täsmällisinä suomalaisina olimme paikalla oikeaan aikaan, mutta olisi pitänyt muistaa, että mikään tapahtuma tai tilaisuus ei täällä ala koskaan ajallaan. Show alkoi tunnin myöhässä.

Eräs Espanjassa vuosikymmeniä asunut suomalainen sanoi meille muutama kuukausi sitten, että se nyt vaan on niin, että espanjalaiset eivät kykene suunnittelemaan aikataulua ja pysymään siinä. Se on heille mahdotonta. Suomalaiselle se on uskomaton ajatus, että ei kykenisi suunnittelemaan aikataulua ja toimimaan sen mukaisesti. Me olemme niin hirvittävän täsmällistä kansaa. Kaikki tapahtuu silloin kun asiat on sovittu tapahtuvan. Me olemme oppineet niin hyvään, että kaikki tapahtuu ajallaan sovitusti. Muualle maailmassa mentäessä saammekin usein pettyä ja ihmetellä, kun asiat eivät tapahdukkaan aikataulun mukaan.
Ei sen puoleen, ei meillä mikään hätä ollut. Otimme lasilliset odotellessa. Ei maailma siihen kaadu.

Ensi viikon lopulla alkaakin sitten taas uusia karkeloita. 15.päivä elokuuta juhlitaan ilotuksien ja kulkueiden kera Neitsyt Mariaa ja ensi viikonloppuna käynnistyy myös Malagan feria, joka kestää viikon. Yhtä juhlaa siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti