lauantai 19. heinäkuuta 2014

Luna Mora Festarit Mijaksessa

Mijaksessa on tänä viikonloppuna Luna Mora festivaalit. Siellä järjestetään paljon ohjelmaa. Kävimme itse siellä eilen illalla. Ensin kävimme illallisella La Alcazaba ravintolassa, jota ei voi muuta kuin suositella lämpimästi! Ensinnäkin kyseinen ravintola tarjoaa aivan uskomattoman hienon näköalan. Se sijaitsee vuorella ja aivan siinä reunalla. Ruokailijalle avautuu uskomattoman kaunis näköala alas Fuengirolaan päin, mutta ennen kaikkea merelle. Mikäpä on hienompaa, kun nauttia maukasta illallista ja katsella sinisenä kimaltelevaa Välimerta.
Palvelu oli moitteetonta. Ystävällistä ja osaavaa. Ruoka oli todella hyvää. Itse söin grillattua miekkakalaa uuniperunan kera ja miekkonen söi maukkaan Entrecotin pippurikastikkeen ja perunoiden kera.
Ruoka ei ole kaikista edullisinta, mutta on sen arvoista. Aion mennä uudestaan varmasti!

Illallisen jälkeen vyöryimme täyteen ahdettujen vatsojemme kanssa nauttimaan Luna Mora festivaalista. Kirkon kupeeseen on pystytetty keskiaikaisia telttoja, jotka myyvät kaikenlaista käsitöistä karkkeihin, yrteistä leipiin, makkaroista koruihin.
Alue on koristeltu tuhansilla kynttilöillä ja hämärän saapuessa se on hyvin kaunis näky.
Itse pidin tunnelmallisesta festivaalista hyvin paljon ja suosittelen käymään, jos sattuu olemaan tänä viikonloppuna Mijaksen suunnalla. Festivaali jatkuu sunnuntaiyöhön saakka. Ohjelmaa on aamupäivästä yöhön saakka.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti