maanantai 21. heinäkuuta 2014

Life is a beach

Tänään ajettiin n. 80 kilsaa rannikkoa itäänpäin Nerjan kaupunkiin. Nerjassa meri on aina vähän turkoosimpaa, kuin täällä meillä. Tykkään käydä siellä silloin tällöin uiskentelemassa, koska rannat siellä ovat viehättäviä ja meri tosiaan kirkas. Tänään tosin meri ei ollut niin kirkas kuin yleensä, sillä aallokkoa oli jonkun verran ja se sekoitti hiekkaa. Olin haaveillut, että pääsisin vihdoin testaamaan uutta action kameraa veden alla, mutta siitä ei nyt tullut mitään.
Täytyy huomenna mennä testaamaan kameraa omalle rannalle. Nerjaan kannattaa mennä tutustumaan, jos tänne eteläiselle rannikolle sattuu tulemaan. Sinne ajaa Malagata tunnissa motaria pitkin. Jos kiinnostaa, niin siellä on myös valtava tippukiviluola, paljon kivoja kahviloita ja ravintoloita.

Kesällä täällä tosiaan mielellään viettää aika paljon aikaa rannoilla. Ja miksipäs ei? Välimeri on kirkas, raikas ja kaunis. Rannat ovat viehättäviä, aurinko paistaa aina ja elo on leppoisaa.
Suomessa meillä on Itämeri, mutta ei se vaan ole sama asia. Juuri luin netissä suomalaista iltapäivälehteä, jossa varoiteltiin vakavista sinileväongelmista. Se on nykyään jokavuotinen ongelma Suomessa. Täällä leväongelmaa ei ole, mitä nyt välillä meduusat tuppaa olemaan riesana.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti