tiistai 15. heinäkuuta 2014

Haute Couturea ja hienoja autoja

Tänään olimme aamupäivästä rannalla. Snorklailin jonkun verran. Sen aikaa, kun kehoni sieti veden viileyttä. Se ei edelleenkään ole älyttömän lämmintä.

Rantsun jälkeen päätimme mennä käymään Malagan automuseossa. Olemme käyneet siellä kerran aikaisemminkin. Itse en ole mikään autofani, mutta tässä automuseossa on aivan järjettömän hienoja autoja. Autoja löytyy kaikilta vuosikymmeniltä ja vanhat autot ovat todella kauniita.
Niitä kelpaa autoista tietämättömänkin ihailla. Lisäksi siellä on nykyään esillä myös muotia menneiltä vuosikymmeniltä. Upeita Haute Couture luomuksia (Chanel, Yves St Laurent, Dior, Valentino..). Autoja on paljon. Ne on hienosti esillä. Joukossa on harvinaisia outouksia, mutta myös upeita klassikkoja. Siellä näkee mm. useampia Jaguaareja, Ferrareita, Mersuja, Maserateja, erilaisia jenkkiautoja, Rolls Royceja, Bentleyta ja Bugattia.

Museo on vanhassa tupakkatehtaassa Malagan rannan tuntumassa ja sisäänpääsymaksu on aikuisilta 7,50 euroa. Museo on auki kaikkina muina päivinä paitsi maanantaisin. Suosittelen vierailemaan jos tykkää kauniista asioista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti