torstai 26. kesäkuuta 2014

Prinsessan linnoja ja karanneita koiria

Tänään päätettiin lähteä katsastamaan yhtä nähtävyyttä.
Tämä paikka on nimeltään Castillo de Colomares. Se on tohtori Esteban Martinin rakennuttama muistomerkki Columbukselle ja kyseinen muistomerkki kertoo tarinan Amerikan löytämisestä.
Mielenkiintoinen paikka käydä. Sadunomainen.

Suosittelen käymään täällä, jos sattuu matkustamaan Espanjan aurinkorannikolle. Paikka sijaitsee Benalmadena Pueblon lähettyvillä. Sisäänpääsy maksaa vain 2 euroa per henkilö, lapsilta 1,50e. Alue ei ole kovin iso ja siellä ei tarvitse viipyä koko päivää.
Paikka sijaitsee sen verran korkealla, että sieltä saa kivoja maisemakuvia myös merelle. Itse tykkäsin. Tulee mieleen satujen prinsessalinnat.


Täältä tullessa löydettiin koira. Se oli karannut ja juoksi suoraan portista pihallemme. Kaapattiin reppana autoon ja ajettiin eläinlääkärille. Eläinlääkäri löysi sirun koiran niskasta ja sillä tavoin saatiin jäljitettyä omistaja. Omistaja lähetti sitten jonkun ystävänsä hakemaan koiran meiltä. Rufo poika oli oikein suloinen. Pieni ja kiltti poika. Ikävää on se, että täällä eteläisessä Espanjassa hylätään paljon koiria ja ihmiset muutenkin usein jättävät portit auki ja koiria näkee paljon vapaalla jalalla.
Onneksi Rufo kuitenkin saatiin palautettua oikeille omistajilleen.

2 kommenttia:

 1. Hei vautsi mitä kuvia!

  www.positiivinenemma.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos Emma :) Kiitos palautteesta!

   Poista